• Најдобра цена
  • Неодамнешно
Компатибилна Замена На Касетата Со Мастило За HP62XL Црна Боја

Компатибилна Замена На Касетата Со Мастило За HP62XL Црна Боја

 
DEN 3.00

Количина на стоки
Достапно

Касетите со мастило за замена НА кодак се произведени според строги стандарди за квалитет и ќе ви заштедат пари за трошоците за печатење. Нашите касети со мастило се произведуваат со рециклирање на празни касети со мастило, намалувајќи ја отпадната пластика што оди на депонија. За да се обезбеди највисок квалитет НА производот, се произведуваат касети со мастило за замена НА кодак за да се исполнат строгите ИСО сертификати (ИСО9001 и ИСО 14001). Касетите со мастило за замена на кодак ви овозможуваат одличен квалитет на печатење за текст и графика што ќе ги оживее вашите отпечатоци. Исклучителен Квалитет : за да се обезбеди највисок квалитет НА производот, се произведуваат касети со мастило за замена НА кодак за да се исполнат строгите ИСО сертификати (ИСО9001 и ИСО 14001). Касетите Со црно мастило ЗА замена НА Кодак HP62 XL ви овозможуваат одличен квалитет на печатење за текст и графика. За употреба со сите печатачи користејќи КАСЕТИ HP62 и HP62 XL. Содржина на пакетот : 1 Индивидуално Запечатена Замена На Касетата Со Мастило Компатибилна Со Кодак ЗА HP 62 XL Црна Боја. Принос на страница : КАСЕТИТЕ KODAK XL се полни до максимален капацитет, Компатибилната Замена На Касетата Со Мастило Kodak ЗА HP 62 XL Black обезбедува прибл принос на страница од 600 страници. Завист 5540, 5541, 5542, 5543, 5544, 5545, 5546, 5547, 5548, 5549, 5640, 5642, 5643, 5644, 5646, 5660, 5661, 5663, 5664, 5665, 7640, 7643, 7644, 7645, Канцеларија 200, 250, 258, 5740, 5741, 5742, 5743, 5744, 5745, 5746, 8040, 8045. Заштедете Пари Додека Го Намалувате Отпадот Од Животната Средина : покрај тоа што се подостапни од мастилото ОЕМ, касетите со мастило ЗА замена КОДАК се произведуваат со рециклирање на празни касети со мастило. Затоа, со користење на касети со мастило КОДАК, ја намалувате отпадната пластика што оди на депонии.


Карактеристики на понудата

Слични понуди