• Најдобра цена
  • Неодамнешно
Термин Со Хидрокип 86-2 Уни-Орев Задржувач за 2.25 Куќишта

Термин Со Хидрокип 86-2 Уни-Орев Задржувач за 2.25 Куќишта

 
DEN 1.00

Количина на стоки
Достапно

Акватемп Грејач Уни-Орев тоа е патентиран дизајн за да се стави крај на протекување на сплит ореви на грејачи. Уни-Навртката е едноделна навртка што може да се затегне рачно и да се смени во полето со отстранување на држач кодиран во боја. Сините држачи се користат на грејачи од 5,5 k W. Иако понекогаш може да има исклучоци, Уни-Навртката генерално не е замена за поделени навртки поради различните големини на прирабницитекарактеристики : За 2-1/4" Куќиштето Протекува Сплит Навртки На Грејачи Може Да се Затегне Со Рака Акватемп Производи Грејач Уни-Орев тоа е патентиран дизајн за да се стави крај на протекување на поделени навртки на грејачи. Уни-Орев? е едноделна навртка што може да се затегне рачно и да се смени во полето со отстранување на држач кодиран во боја. Сините држачи се користат на грејачи од 5,5 k W. Иако понекогаш може да има исклучоци, Уни-Навртката генерално не е замена за поделени навртки поради различните големини На прирабницата Карактеристики : За 2-1/4" Домување. Завршува Протекување Сплит Ореви На Грејачи. Може Да се Затегне Со Рака.


Карактеристики на понудата

Слични понуди