• Најдобра цена
  • Неодамнешно
Д -р Пол Мобилност џвака со МСМ - Глукозамин за броење на кучиња

Д -р Пол Мобилност џвака со МСМ - Глукозамин за броење на кучиња

 
DEN 431.84

Количина на стоки
Достапно

Нашиот глукозамин хондроитин за кучињата може да помогне во олеснување на болката во кучињата и да помогне во зголемувањето на подвижноста, а потенцијалните резултати вреди многу повеќе; Замислете подолги прошетки со вашето кученце, повеќе време на игра, па дури и зголемено расположение, сè затоа што нивното движење не е ограничено. Глукозамин и хондроитин можат да ја поддржат флексибилноста и мобилноста со помагање на одржување на 'рскавицата, а МСМ помага во здрав одговор на воспаление. Со поддршка на 'рскавицата околу зглобот, болката предизвикана од мелење, лизгање или дисплазија може да престане . Додатоци на глукозамин на кучиња и грижа за зглобовите за кучињата честопати можат да ги пропуштат клучните состојки кои нудат добро заоблен пристап кон малата и голема поддршка на зглобовите на кучиња.


Карактеристики на понудата

Слични понуди