• Најдобра цена
  • Неодамнешно
Трактат за истражување на земјиштето: се состои од теоријата развиена од пет основни принципи; и практиката само со синџирот, компасот, транзитот, теодолитот, табел

Трактат за истражување на земјиштето: се состои од теоријата развиена од пет основни принципи; и практиката само со синџирот,

 
DEN 479.84

Количина на стоки
Достапно

Кожено издание. Јазик : англиски Кожа Врзување На 'рбетот и Аглите Со златен лист печатење на' рбетот. Препечатено од 1869 издание. Не се направени никакви промени во оригиналниот текст. Ова не е препечатено или ocr ' reprint. Илустрациите, Индексот, доколку ги има, се вклучени во црно-бело. Секоја страница се проверува рачно пред печатење. Бидејќи оваа книга е препечатена од многу стара книга, може да има некои страници што недостасуваат или недостатоци, но ние секогаш се обидуваме да ја направиме книгата што е можно поцелосна. Преклопувањата, доколку ги има, не се дел од книгата. Ако оригиналната книга е објавена во повеќе томови, тогаш ова препечатување е од само еден том, а не од целиот сет. Доколку сакате да нарачате одреден волумен или сите томови, можете да не контактирате. ДОПОЛНИТЕЛНИ 10 ДЕНА ЌЕ БИДАТ ПОТРЕБНИ ЗА ОБРАБОТКА БИДЕЈЌИ КНИГИТЕ ВРЗАНИ ЗА КОЖА СЕ ЦЕЛОСНО РАЧНО ИЗРАБОТЕНИ. Шиење врзување за подолг живот, каде што блокот на книгата е всушност зашиен (смит зашиен/сошиен дел) со конец пред врзување што резултира со потрајен тип на врзување. Страници : 540 Наслов : Трактат за геодетски земјиште : се состои од теоријата развиена од пет основни принципи; и практиката само со синџирот, компасот, транзитот, теодолитот, табелата на авионот и практиката само со синџирот, компасот, транзитот, теодолитот, табелата на авионот и в.


Карактеристики на понудата

Слични понуди