• Најдобра цена
  • Неодамнешно
18 W 91 H Lifetime vinyl, обичај два еднакви панели, подигнати ролетни со панели, W-blatter-Loks, Midnight Blue

18 W 91 H Lifetime vinyl, обичај два еднакви панели, подигнати ролетни со панели, W-blatter-Loks, Midnight Blue

 
DEN 2.33

Количина на стоки
Достапно

Нашите подигнати панели поредени по нарачки обезбедуваат мерка на едноставна, непобитна елеганција. Прецизната, автентична длабочина на нашите панели создава живописен карактер и интересни сенки за повеќе сценска фасада, без разлика дали е за современи дизајни или повеќе историски изглед. Шутнерите ги надополнуваат стиловите од Кејп Код до Федерален, стил на ќерамиди, Foursquare и многу повеќе. Вклучува пар ролетни и хардвер за појавување на бои. Најлесна инсталација - Инстали за неколку минути со вклучен хардвер. Поради материјали, ширините и должините се номинални +/- 1/2 ". Трајни градежни карактеристики се обликувани низ боја и јасен текстура на дрва.


Карактеристики на понудата

Слични понуди