• Најдобра цена
  • Неодамнешно
&С Циклус 7 8во Комплет За Супер Карбуратор 11-0442

&С Циклус 7 8во Комплет За Супер Карбуратор 11-0442

 
DEN 0.67

Количина на стоки
Достапно

Секој комплет за јаглехидрати вклучува супер карбуратор S&S, склоп на чистач на воздух S&S, колектор,(освен ако не е забележано) хардвер за монтирање, линија за гориво, стеги, линија за прелевање, еден дополнителен среден млаз и два главни млазници, ЦЕВКИ ЗА ВОИ (кога е применливо), инструкции за инсталација и авиони супер Е има грло од 1 7/8 инчи (47,6 мм) на пеперутката и 1 9/16во (39,6 Мм) Вентури и се препорачува За Употреба На големи близнаци или спортски мотори до 100 кубни инчиако постои сомнеж за тоа кој карбуратор да се користи, предлагаме 1 7/8 инчи супер ЕКАРБУРАТОРИ достапни само во Циклусот на сад 1 7/8ин комплет за супер карбуратор 11-0442.


Карактеристики на понудата

Слични понуди