• Најдобра цена
  • Неодамнешно
Гурмански Гумени Марки Поштенски Марки 2.75 Х4. 75 - Кучето Го Стори Тоа, Пк 2

Гурмански Гумени Марки Поштенски Марки 2.75 Х4. 75 - Кучето Го Стори Тоа, Пк 2

 
DEN 3.00

Количина на стоки
Достапно

Гурмански Гумени Марки-Поштенски Марки. Производителите на висококвалитетни гумени марки и производи за занаетчиската индустрија. Оваа вкусна линија на производ сигурно ќе инспирира креативност кај сите што ги користат! Висококвалитетни печати со длабоко гравирана гума поддржана на перница за монтирање со дебелина од 1/8 инчи. Овој пакет од 4-1/2х2-3/4 инчи го содржи Кучето Го Стори Тоа : еден гумен печат. Произведено во САД.СКУ : БМВ34857351 Гурмански Гумени Марки-Поштенски Марки. Производителите на висококвалитетни гумени марки и производи за занаетчиската индустрија. Оваа вкусна линија на производ сигурно ќе инспирира креативност кај сите што ги користат! Висококвалитетни печати со длабоко гравирана гума поддржана на перница за монтирање со дебелина од 1/8 инчи. Овој пакет од 4-1/2х2-3/4 инчи го содржи Кучето Го Стори Тоа : еден гумен печат. Произведено во САД. СКУ : БМВ34857351.


Карактеристики на понудата

Слични понуди