• Најдобра цена
  • Неодамнешно
Глобални Делови Дистрибутери Сензор

Глобални Делови Дистрибутери Сензор

 
DEN 149.44

Количина на стоки
Достапно

Електричниот прекинувач е дизајниран да дава повратни информации за системот за управување со моторот. ЕЦМ го контролира Системот А/Ц на современи возила. Во претходните возила, тие се користат за директно исклучување на компресорот за да се избегне откажување на компресорот. Дизајниран за исполнување или надминување на ое вклопување, форма и функција. Издржливост тестирана на секој нов дизајн. Тестиран Напон. Јачина на струја нацртајте тестирано.


Карактеристики на понудата

Слични понуди