• Најдобра цена
  • Неодамнешно
Совршени Растенија Органски Перлит-Кварт

Совршени Растенија Органски Перлит-Кварт

 
DEN 243.04

Количина на стоки
Достапно

Совршени Растенија Перлитот доаѓа во 13х15" тешка, повторно запечатлива кеса-совршена за складирање или подоцнежна употреба. Минералот е со мала тежина и порозен создавајќи воздушни џебови во почвата кои го ублажуваат стресот врз корените. Совршена Почва За Секое Растение Совршени Растенија Перлитот е минерална карпа која доаѓа од стакло или вулканска карпа. Перлитот има неутрална p H вредност и може да се користи за лесно започнување на семиња и размножувања, покрај подобрувањето на аерацијата и дренажата во вашата сегашна почва.


Карактеристики на понудата

Слични понуди