• Најдобра цена
  • Неодамнешно
Заштитна картичка за картички Фрохски, заштитени картички, картичка за здравствена картичка, водоотпорна мека канцеларија и канцелариски материјал

Заштитна картичка за картички Фрохски, заштитени картички, картичка за здравствена картичка, водоотпорна мека канцеларија и

 
DEN 1.67

Количина на стоки
Достапно

Lanyard во надворешните слотови - удобен држач за вратот за хоризонтална 4 "x 3" значка, поминување, билет, картичка, документ, фотографија, хартија или ингеренциите, дозвола, лиценца - носете над облека или дискретно под јакна4. Лента во надворешните слотови - удобен држач за вратот за хоризонтална 4 "x 3 " значка, помине, билет, картичка, документ, фотографија, хартија или ингеренциите, дозвола, лиценца - носете над облека или дискретно под јакна4. Сопственици на значки - Мулти -намена употреба и повторна употреба за чувар на здравствени записи или за специјални или промотивни настани, конвенции, концерти, фестивали, повлекувања, семејни и училишни собири, ознаки на продавници, прибирање финансиски средства, патувања на терен, ПТА, Транзит автобус, ВИП -премин и повеќе555 .IMMUNIZATION CARD HOLDER READY - Display Vaccination Card at Airlines for Quick Entry - Accessible for Barcodes & QC Codes to be Read with Scanner Reader Through Visible Clear Protector Window - Great for Teachers, Студенти, С, вработени во канцеларијата, С, владини службеници, полиција, волонтерка и повеќе 2. Лесен пристап хоризонтален врвен вметнување - безбеден држач за документи, тенка, но сепак издржлива торбичка за винилско покривање со отворање на палецот - без кавга за патент - идеален за документ за печатење, Меди- Рекорд за вакцинирање на Кал, значка за трговско шоу, ознака за името на конференцијата, автобусот и повеќе. Ние ги цениме нашите клиенти и секогаш се обидуваме да ви обезбедиме најдобриот вид услуга, и здравјето и безбедноста на здравјето на клиентите.IMMUNIZATION CARD HOLDER READY - Display Vaccination Card at Airlines for Quick Entry - Accessible for Barcodes & QC Codes to be Read with Scanner Reader Through Visible Clear Protector Window - Great for Teachers, Студенти, С, вработени во канцеларијата, С, владини службеници, полиција, волонтерка и повеќе 2. Ако имате проблем, ве молиме слободно контактирајте не, ние ќе ви служиме што е можно поскоро. Лесен пристап хоризонтален врвен вметнување - безбеден држач за документи, тенка, но сепак издржлива торбичка за винилско покривање со отворање на палецот - без кавга за патент - идеален за документ за печатење, Меди- Рекорд за вакцинирање на Кал, значка за трговско шоу, ознака за името на конференцијата, автобусот и повеќе.


Карактеристики на понудата

Слични понуди