• Најдобра цена
  • Неодамнешно
Весник на Заедничкиот совет, на градот Филаделфија, за ... Том [Leatherbound]

Весник на Заедничкиот совет, на градот Филаделфија, за ... Том [Leatherbound]

 
DEN 319.84

Количина на стоки
Достапно

Leatherbound Edition. Јазик : Англиски волумен : с. 2 (1870) Кожа врзувачки на 'рбетот и аглите со печатење на златен лист на' рбетот. Препечатено од изданието од 1870 година. Не се направени никакви промени во оригиналниот текст. Ова не е препечатено или отпечаток на OCR. Илустрациите, индексот, доколку ги има, се вклучени во црно -бело. Секоја страница се проверува рачно пред печатење. Бидејќи оваа книга е препечатена од многу стара книга, може да има некои исчезнати или недостатоци, но секогаш се обидуваме да ја направиме книгата што е можно поцелосна. Преклопниците, доколку ги има, не се дел од книгата. Ако оригиналната книга е објавена во повеќе тома, тогаш ова препечатување е само еден том, а не од целиот сет. Ако сакате да нарачате одреден волумен или сите тома, можете да не контактирате. Потребни се дополнителни 10 дена за обработка бидејќи книгите врзани за кожа се целосно изработени. Врзано врзување за подолг живот, каде што блокот на книгата е всушност зашиен (Смит зашиен/делот зашиен) со навој пред обврзувачката што резултира во потрајни видови на врзување. Страници : 810 Наслов : Journalурнал на Заедничкиот совет, од градот Филаделфија, за .. Том 2 (1870) (1870) [Leatherbound] Автор : Journal of The Common Counvers, на градот Филаделфија, за .. Том 2 (1870) (1870) [Leatherbound].


Карактеристики на понудата

Слични понуди