• Најдобра цена
  • Неодамнешно
- А-Поглед Стандарден Дневник Дневен Дневник, Рециклиран, Црвен, 1 8, 2017

- А-Поглед Стандарден Дневник Дневен Дневник, Рециклиран, Црвен, 1 8, 2017

 
DEN 287.84

Количина на стоки
Достапно

Трајно снимајте важни информации во оваа трајна референца great одлично за правни белешки, податоци за истражување, personal мемоари и многу повеќе. Еден ден по страница; ден во неделата; слаби правила линија. Дел за телефон/адреса и резиме на месечни трошоци. Печатени во црвени и црни мастила на висококвалитетна, рециклирана хартија. Трајно снимајте важни информации во оваа трајна референца great одлично за правни белешки, податоци за истражување, personal мемоари и многу повеќе.


Карактеристики на понудата

Слични понуди