• Најдобра цена
  • Неодамнешно
Егзо Тера Мини Компактен Врв

Егзо Тера Мини Компактен Врв

 
DEN 4799.84

Количина на стоки
Достапно

Компактната Горна Крошна Егзо Тера е компактна флуоресцентна крошна на терариум дизајнирана за употреба со Мини Стаклен Терариум Егзо Тера. Оваа лесна за инсталирање крошна располага со компактни флуоресцентни светилки или светилки со блескаво светло со мала моќност. Комбинација од различни егзо Тера Репти Гло компактни флуоресцентни светилки може да се користат за создавање на идеален сооднос на ултравиолетова/визуелна светлина или комбинација со извор на блескаво светло, како Што Е Дневната Топлинска Ламба за зголемување на температурата на амбиенталниот воздух. Изборните додатоци како Што Се Дигиталниот Термометар И Хигрометарот Егзо Тера може да се лизгаат во специјалниот лизгачки раб на врвот на крошна. Одговара На Една егзо тера компактна флуоресцентна или блескаво сијалица (максимум 26 W)со вграден рефлектор лесен за инсталирање на лизгачки раб за монтирање додатоци110 волти ОВОЈ ПРОИЗВОД НЕ МОЖЕ ДА се ИСПОРАЧА НАДВОР од СОЕДИНЕТИТЕ држави. Поради договорите За дистрибуција Што Хаген ги има Со своите дистрибутери ширум светот, не можеме да ги испраќаме нивните брендови (Акваклеар, Егзо Тера, Флувал, Марина и Нутрафин) надвор од Соединетите држави. Нашето извинување за непријатностите! HAGEN AQRM CNPY CMPCT 12 ВО PLSTC. ДОДАТОК ЗА МИЛЕНИЧИЊА.


Карактеристики на понудата

Слични понуди