• Најдобра цена
  • Неодамнешно
Црноокиот Грашок-Комплетната Винил Колекција

Црноокиот Грашок-Комплетната Винил Колекција

 
DEN 3.33

Количина на стоки
Достапно

Грашок Со Црни Очи-Комплетна Колекција На Винил-6 Лп, Комплет Винил Кутија-6 х 2 странични лп (12 Дискови)Во Црна Цврста Горна Кутија за Подигнување, - 1. Зад Предната Страна (Првично Ослободување 1998) - 2. Премостување На Јазот (првично Ослободување 2000) - 3. Елефанк (Првично Ослободување 2003) - 4. Мајмун Бизнис (Првично Ослободување 2005) - 5. Е. Н. Д. (Првично Издание 2009) - 6. Почетокот (Првично Ослободување 2010) Комплетната Винил Колекција (експлицитна).


Карактеристики на понудата

Слични понуди