• Најдобра цена
  • Неодамнешно
Нов Спектрацид ХГ-Плевел И Трева Убиец, Подготвен За Употреба, Галон

Нов Спектрацид ХГ-Плевел И Трева Убиец, Подготвен За Употреба, Галон

 
DEN 169.60

Количина на стоки
Достапно

Овој производ е неселективен хербицид кој ќе ја убие секоја контактирана вегетација. Влегува во растенијата преку лисјата и се движи надолу кон корените. Ова ќе осигури дека целата фабрика е елиминирана. Избегнувајте директно прскање или лебдење врз посакуваните растенија, тревни треви, грмушки и дрвја. Заштитете ги посакуваните растенија и вегетација со парче пластика или картон. Ако пожелно растенијата случајно се испрскаат, веднаш измијте ги растенијата со вода. Овој производ нема активност на почвата и на тој начин нема да влијае на блиските нетретирани растенија. 1 галон. Дожд брзо за 15 минути, видливи резултати брзо како 3 часа. Го убива коренот. Користете околу дрвја и грмушки, во цветни леи и на дворови и патеки. Повторно засадете цвеќиња, дрвја и грмушки истиот викенд. Влегува во растенијата преку лисјата и се движи надолу кон корените. Ова ќе осигури дека целата фабрика е елиминирана. Избегнувајте директно прскање или лебдење врз посакуваните растенија, тревни треви, грмушки и дрвја. Заштитете ги посакуваните растенија и вегетација со парче пластика или картон. Ако пожелно растенијата случајно се испрскаат, веднаш измијте ги растенијата со вода. Овој производ нема активност на почвата и на тој начин нема да влијае на блиските нетретирани растенија. НОВ Просурс ФЕ-51142 - Пс Вртливиот Стол Слајд, 5/8", Месинг, секој.


Карактеристики на понудата

Слични понуди