• Најдобра цена
  • Неодамнешно
Италијански Песни И Arи од 17 И 18 Век - Среден Ло Глас

Италијански Песни И Arи од 17 И 18 Век - Среден Ло Глас

 
DEN 2.67

Количина на стоки
Достапно

(Вокална Колекција). Овие рачни Цд-А обезбедуваат часови по дикција по Професија Содржина : АНОНИ * БОНОНЧИНИ : не можам да очајувам * за слава да ве обожавам * КАЧИНИ : Амарили * КАЛДАРА : Алма од јадрото * Себен, суров * како зрак на сол * ПОЧИТУВАНИ : Победа, победа * КОЊИ : Среќни Задоволства * КОРПИ : Околу мојот идол * За време : Танц, танц * Вергин, сите амор * џордани : драг мој бен * глук : О од МОЈОТ СЛАДОК ЖАР * ЛЕГРЕНЦИ : каков горд костим * лоти : пур ДИЦЕСТИ, О Уста Убава * Марчело : Тој пламен што ме запали * Монтеверди : дозволете Ми да умрам ! * PAISIELLO : Nel cor piu non mi sento * PAISOTTI : Se tu m ' ami * А SCARLATTI : Gia il sole dal Ganges * Le violette * O престане di piagarm * Se Florindo e fedele * sento nel core * TORELLI : Tu lo sai • ISBN : 9781495054563 • Формат : Mied


Карактеристики на понудата

Слични понуди