• Најдобра цена
  • Неодамнешно
Рамна Основа Хром Навртка за Навртки 3 8 Со Главата За ПОЛАРИС РЕНЏЕР XP LE 2012

Рамна Основа Хром Навртка за Навртки 3 8 Со Главата За ПОЛАРИС РЕНЏЕР XP LE 2012

 
DEN 0.67

Количина на стоки
Достапно

ИТП ги снабдува своите навртки за навртки за да им даде комплименти на водечките иновации во индустријата ВО пазарот НА АТВ, ХИВ и Гуми И тркала Рамо до Рамо.Одговара на следново : Polaris Xplorer 500 1997 ATP 330 2004-2005500 1996-1998atp 500 2004-2005 Diesel 455 1999-2002 Magnum 325 2000-2002 Magnum 330 2003-2006 Magnum 500 2002-2003 outlaw 450 2008-2010одзакон 500 2006-2007ОДЗАКОН 525 2007-2011ПРЕДАТОР 500 2003-2007ренџер 2012400ранџер 400 2010-2014ренџер 500 2008-2013 2017-2018ренџер 570 2014-2017 Ренџер 6х6рангер 700 2006-2009РЕНЏЕР 800 2010-2016800РЕНЏЕР екипаж дизелранџер етх 2015-2016рангер ев 2010-2018рзр 4 800 2010-2014рзр 570 2012-2018рзр 800 2008-2014рзр С 570 2017рзр С 2009РЗР С 800 2009-2014РЗР ХП 4РЗР хпр 4 900 2013рзр хп 900 2011-2013300спортист 300 2008-2010спортист 335 1998-2000спортист 400 2001-2005 2008-2014спортист 450 2006-2007 2016-2018СПОРТИСТ 500 1996-2013турингспортист 570 2014-2018600спортист 600 2003-2005спортист 700 2002-2007спортист 800 2005-2014спортист Аце 2014-2015АЦЕ 2016АЦЕ 500 2018АЦЕ 570 2016-2017СПОРТИСТ аце 570 2015аце 900 2016-2018спортист етх 2015 навртките за навртки се конструирани од челична легура. Хромираната завршница ШТО ЈА става на нивните навртки за навртки обезбедува квалитетна завршница што изгледа одлично.


Карактеристики на понудата

Слични понуди