• Најдобра цена
  • Неодамнешно
Автоматски Менувач Прекинувач За Притисок Колектор Одговара изберете: 1999-ШЕВРОЛЕТ СИЛВЕРАДО, 1999-ГМЦ НОВА СИЕРА

Автоматски Менувач Прекинувач За Притисок Колектор Одговара изберете: 1999-ШЕВРОЛЕТ СИЛВЕРАДО, 1999-ГМЦ НОВА СИЕРА

 
DEN 1.00

Количина на стоки
Достапно

Колекторите НА Прекинувачот ЗА Пренос НА АТП се повеќе склопови на прекинувачи составени од неколку прекинувачи за притисок. Притисокот на течноста е насочен кон прекинувачите во зависност од положбата на менувачот и рачниот вентил. Притисокот на течноста ја одредува дигиталната логика на електричните иглички на ПСМ што се користи од Модулот За Контрола на Моќноста на возилото или Модулот за Контрола на Менувачот за да се утврди во кој опсег на пренос работи менувачот. Автоматски Менувач Притисок Прекинувач Колектор.


Карактеристики на понудата

Слични понуди