• Најдобра цена
  • Неодамнешно
Мотор км-Обликувани Радијатор Црево Одговара изберете: 1998 - ФОРД РЕНЏЕР

Мотор км-Обликувани Радијатор Црево Одговара изберете: 1998 - ФОРД РЕНЏЕР

 
DEN 3.00

Количина на стоки
Достапно

тестовите За отекување На Цревото го мерат проширувањето на цревото при висок притисок И температури До 285 Степени Ф. Изградбата НА ЕПДМ често вклучува засилувања, во зависност од примената и употребата, вклучувајќи Ги Кевлар, Номекс, Технора и Вискоза. Цревата мора да поминат тестови за статички и динамичен притисок, притисок на пукање И екстремни температури флексибилност тестирана на минус 40 Степени Ф.Поддржана Од Гаранцијата За Делови За Сервисирање На Мотоцикли која нуди 2 години, неограничена километража, ограничена цена на трудот и без комерцијални исклучоци. Гумата ЕПДМ СО врвен квалитет што се користи во повеќето црева е дизајнирана да помогне да се спротивстави на топлина, масло, маснотии, антифриз и сите одобрени адитиви за течноста за ладење. Поврзувања на возила Автомобил/Камион Форд Ренџер : 1998-2008 МОТОРНО Возило КМ - 6680 Обликувано Радијаторско Црево Поддржано од Гаранцијата За Делови за Сервисирање На Мотоцикли која нуди 2 години, неограничена километража, ограничена цена на трудот и без комерцијални исклучоци. Изградбата НА ЕПДМ често вклучува засилувања, во зависност од примената и употребата, вклучувајќи Ги Кевлар, Номекс, Технора и Вискоза. Гумата ЕПДМ СО врвен квалитет што се користи во повеќето црева е дизајнирана да помогне да се спротивстави на топлина, масло, маснотии, антифриз и сите одобрени адитиви за течноста за ладење. тестовите За отекување На Цревото го мерат проширувањето на цревото при висок притисок И температури До 285 Степени Ф. Цревата мора да поминат тестови за статички и динамичен притисок, притисок на пукање И екстремни температури флексибилност тестирана на минус 40 Степени Ф. Сите дизајни На Црево За Мотоцикли се подложени на ригорозни лабораториски и реални тестови за да се обезбедат оригинални перформанси и сигурност на опремата.


Карактеристики на понудата

Слични понуди