• Најдобра цена
  • Неодамнешно
Дц Супер Херој Девојки Се Прашувам Жена Штит

Дц Супер Херој Девојки Се Прашувам Жена Штит

 
DEN 3.00

Количина на стоки
Достапно

Кога се чувствувате храбро, се појави Вашата Внатрешна Чудесна Жена! Чудо Жена никогаш не успева да го напушти домот без нејзиниот сигурен штит! Сега можете да се приклучите во редовите на Самата Вондер Жена и да учествувате во освојувањето на светот Со Овој Дк Супер Херој Девојки Се Прашуваат Жена Штит! Штитот е лесен и лесен за држење, совршен за држење на младите раце! Автентичното лого На Wonder Woman е украсено преку предниот дел на штитот во навистина спектакуларен и херојски Стил На Wonder Woman! Кога се чувствувате храбро, се појави Вашата Внатрешна Чудесна Жена! Чудо Жена никогаш не успева да го напушти домот без нејзиниот сигурен штит! Сега можете да се приклучите во редовите на Самата Вондер Жена и да учествувате во освојувањето на светот Со Овој Дк Супер Херој Девојки Се Прашуваат Жена Штит! Штитот е лесен и лесен за држење, совршен за држење на младите раце! Автентичното лого На Wonder Woman е украсено преку предниот дел на штитот во навистина спектакуларен и херојски Стил На Wonder Woman!.


Карактеристики на понудата

Слични понуди