• Најдобра цена
  • Неодамнешно
Адон Зиксел СФП-ЗХ-80-Д Компатибилен СФП Трансивер-сфп примопредавател модул - Гигабит Етернет

Адон Зиксел СФП-ЗХ-80-Д Компатибилен СФП Трансивер-сфп примопредавател модул - Гигабит Етернет

 
DEN 2.67

Количина на стоки
Достапно

Sfp (mini-GBIC) примопредавател модул (еквивалентно на : Zy XEL SFP-ZX-80-D) - Gigabit Ethernet - 1000 Base-ZX - LC еден режим-до 49,7 милји - 1550 nm Add On Zy XEL SFP - ZX-80-D Компатибилен СФП Трансивер-СФП (мини - GBIC) примопредавател модул-гигабит етернет.


Карактеристики на понудата

Слични понуди