• Најдобра цена
  • Неодамнешно
Конфтел ко - Конфтел ко-Конфтел 300

Конфтел ко - Конфтел ко-Конфтел 300

 
DEN 2.33

Количина на стоки
Достапно

Конференциски Телефон конфтел 300 - Конфтел 300 - Опремен Со Омнизунд 2.0 За Помоќен Звук Од Кога Било Досега - Usb Конекција За Voip Повици - Селекторот На Режимот На Линија Помага Лесно Да Се Комбинираат И Префрлаат Помеѓу Методите За Поврзување : Аналоген Usb Мобилен (gsm/Безжични Телефони)- Конференцискиот Водич Ги Поедноставува Повеќепартиските Повици-Снимајте И Слушајте Ги Вашите Состаноци Со Sd Мемориска Картичка - Опционално Проширување Микрофонска Врска За поширок прием - опционално поврзување За Безжични Слушалки Или Систем На Годишно Ниво - Доказ За Иднината; Може Да Се Надгради Со Паметни Функции - Двегодишен Производител-Прекинувач И Комбинирајте Врски : Аналоген Voip Мобилен И Безжичен (Преку Кабел) - Надградлив за големи простории Sko840101059 - Sku : Tdko - 910101059 Конференциски Телефон Konftel 300 : Опремен Со омнизунд 2.0. USB конекција За Воип повици. Селекторот на режимот на линија помага лесно да се комбинираат и префрлаат помеѓу методите за поврзување. Конференцискиот водич ги поедноставува повеќепартиските повици. Снимајте и слушајте ги вашите состаноци со sd мемориска картичка. Факултативна експанзија микрофон врска за поширок прием. Факултативна врска за безжични слушалки или годишно систем. Може да се надгради со паметни функции. Префрлете и комбинирајте врски : аналогни, Воип, мобилни и безжични (преку кабел). УСБ-конференцискиот телефон е надградлив за големи простории.


Карактеристики на понудата

Слични понуди