• Најдобра цена
  • Неодамнешно
Kenda Kenetica Kr 175 70r T гума

Kenda Kenetica Kr 175 70r T гума

 
DEN 816.00

Количина на стоки
Достапно

Kenda's Kenetica (KR17) е гума од сите сезони што им нуди на возачите зголемена влечење на влажни и суви патишта. Идеално за употреба на купови и седани, шемата на шарите на Кенетика (KR17) ја подобрува влечење, додека неговиот случаен дизајн на варијабилен терен ги намалува звуците на патот за тивко, удобно возење. Поддржано од гаранција за живот ограничен на производителот од 50.000 милји. Дизајнот на променливиот блок на променливата на теренот ги намалува звуците на патот за тивко, удобно возење. Полу-цврста централна ребра го подобрува одговорот на управувачот со одржување на постојан контакт со патот. Латералниот зафат се зајакнува со жлебови во рамките на блокот на шарите за подобра влечење. Симетричен дизајн со 5 редови ги намалува звуците на патот за подобрување на удобноста на возењето. Fits : 2000-02 Hyundai Accent L 2003-04 Hyundai Accent Base 1998-2000 Mitsubishi Mirage de 1991-99 Nissan Sentra gxe 1993-97 Honda Civic del Sol S 1994-96 Ford Escort Base 1990-93 Ford Escort LX Sport 1992 Toyota Corolla LSX 1989-91 Toyota Corolla SR5 2001 Kia Rio Base 1989 Honda CRX Base 1988 Toyota Corolla SR5 All Trac 1988 Honda CRX DX 1994-98 Mazda Protege DX 1987 Toyota Corolla FX16 1985-86 Toyota Corolla Le 1988-89 Honda Civovan 1980-83 Chevrolet Chevette Scooter 1983-84 Volkswagen Rabbit Wolfsburg Edition 1987 Volkswagen Cabriolet Base 1986-87 Honda Civic CRX 1983-84 Volkswagen зајак конвертибилна база 1986-88 Chevrolet Nova CL и повеќе-Додадете го вашето возило на нашето вклопување во вклопувањето на видот.


Карактеристики на понудата

Слични понуди