• Најдобра цена
  • Неодамнешно
Attwood 99FLB2301S Пополнете го ограничувањето на вентилот за проветрување со GRV комуникација, 2. во. Исклучување, виолетова

Attwood 99FLB2301S Пополнете го ограничувањето на вентилот за проветрување со GRV комуникација, 2. во. Исклучување, виолетова

 
DEN 1.33

Количина на стоки
Достапно

Го поставува целосното ниво на гориво во резервоарот; Спречува течното гориво да го достигне јаглеродниот канистер или системот за вентил за време на работењето на бродот, приколката и складирањето; Компатибилен со етанол мешани горива и пластични и алуминиумски резервоари; Ги поминува сите барања за тестирање на пожар на USCG CFR 33 и ABYC H-24 и барања за јаглерод и ЕПА; Вклучен интегриран заптивка со високи перформанси; Водичот за склопување ги усогласува FLVV и заптивката со резервоарот за побрза инсталација го поставува целосното ниво на гориво во резервоарот. Спречува течното гориво да го достигне јаглеродниот канистер или системот за вентил. Компатибилен со етанол мешани горива и пластични и алуминиумски резервоари. Ги поминува сите барања за тест за пожар на USCG CFR 33 и ABYC H-24 и барањата за јаглерод и ЕПА. Вклучен е интегриран заптивка со високи перформанси. Водичот за склопување ги усогласува FLVV и заптивката со резервоарот за побрза инсталација.


Карактеристики на понудата

Слични понуди