• Најдобра цена
  • Неодамнешно
Радваг ВЛИ 2 Д Прецизен Биланс 2кг 0,01 гр

Радваг ВЛИ 2 Д Прецизен Биланс 2кг 0,01 гр

 
DEN 3.33

Количина на стоки
Достапно

Работата на уредот е лесна, со тоа што мерењето може да се автоматизира до максимум.Мултифункционалната рамнотежа НА WLY е наменета за брзо и прецизно одредување на масата, изведена со помош на модерен индикатор од серијата PUE7. Функционалност на софтверот : достапни режими на работа : мерење, броење делови, поставување проценти, формулација, одредување густина, мерење животни; генерирање стандардни етикети за единечни производи; генерирање Етикети Ц за кумулативни контејнери; генерирање етикети Ц и ЦК за кумулативни контејнери; генерирање етикети ЗА КК за контејнери со кумулативни контејнери; три методи за активирање на отпечаток На етикетата Ц и КК : о рачно, о по контра статус, о според поставената вредност на масата на производот; режим на контрола на скалата (+/- контрола на резултатот од мерењето); идентификација на производот користејќи кодови еан-13 и еан-128; пристап до бази на податоци на оператори, производи, суровини, клиенти, евиденција за мерење, универзални променливи и тари.


Карактеристики на понудата

Слични понуди